top of page
  • sadielogan2170

MecDecor: Dé Specialist in Gevelrenovatie in Antwerpen


Introductie

Welkom bij MecDecor, jouw vertrouwde partner voor gevelrenovatie in Antwerpen. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij een familiebedrijf dat geleid wordt door een vader en zoon team. Onze meer dan 30 professionals staan klaar om jouw woning een geheel nieuwe uitstraling te geven. Bij MecDecor kan je rekenen op duurzaam materiaal en een eerlijke totaalprijs voor al jouw gevelwerken.


Waarom Kiezen Voor MecDecor?

1. Ruime Ervaring

Bij MecDecor zetten we meer dan 15 jaar aan ervaring in om jouw gevelrenovatieproject tot een succes te maken. Onze geschiedenis spreekt voor zich, en onze resultaten nog meer.

2. Familiaire Aanpak

Als familiebedrijf begrijpen wij het belang van een persoonlijke aanpak. Wij behandelen jouw woning alsof het de onze is, met zorg en toewijding.

3. Professioneel Team

Ons team van meer dan 30 professionals staat garant voor vakmanschap en precisie. Van planning tot uitvoering, wij zorgen voor een vlekkeloos verloop van jouw gevelproject.

Onze Gevelwerken

1. Grondige Gevelrenovatie

Of het nu gaat om beschadigde bakstenen, afbladderende verf of andere problemen, MecDecor biedt een grondige gevelrenovatie die jouw woning weer als nieuw laat ogen.

2. Duurzaam Materiaal

Wij geloven in kwaliteit die lang meegaat. Daarom gebruiken wij enkel duurzaam materiaal, zodat jouw gevel niet alleen nu, maar ook in de toekomst bestand is tegen de elementen.

3. Transparante Prijzen

Bij MecDecor houden we van duidelijkheid. Geen verborgen kosten, geen verrassingen. Wij bieden een correcte totaalprijs voor al onze gevelwerken.

Waar Vind Je Ons?

Je kan ons vinden op het volgende adres:

Taxandriastraat 39, 2170 Antwerpen, België


Contacteer Ons Vandaag

Ben je klaar om jouw gevel een nieuw leven in te blazen? Neem vandaag nog contact op met MecDecor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

Bezoek onze website: MecDecor

© 2023 MecDecor. Alle rechten voorbehouden.

2 views0 comments
bottom of page